Kehitys Cartier kellot

Jotkut ihmiset tällä planeetalla elää ikuisesti. Maailma arvioi heistä jopa useiden vuosikymmenten. Yksi tällainen henkilö oli Louis Cartier, vallankumouksellinen ja intohimoinen kelloseppä Ranskassa. Louis ”kiihkeä rakkaus kellot innoissaan häntä uudelleen rannekelloja. Hän loi kellot, jotka olivat kauniita ja hillitön ylellisyys. Vaikka hän ei ole enää ympärillämme, mutta maailma tarjoaa hänelle jatkuvasti kunnianosoitus suihkussa tuki ja luottamus Cartier kellot. Tämä johtuu siitä suojelijoita tietää, että jokaisen sentin perustalle Louis on rakennettu etiikkaa ja huippuosaamista.

Ensimmäinen kello Louis luotu oli brasilialainen ystävä soitti Alberto Santos-Dumont, joka oli lentäjä. Siihen asti, lentäjät täytyi käyttää taskukellot, joka tällä kertaa hätätilanteissa osoittautuisi epäkäytännöllistä viitata. Rento puhua hänen ystävänsä johti luotiin ensimmäinen rannekello miehille. Louis johtuvan katsella hänen ystävänsä ja nimesi sen Santos rannekello, joka tuli myyntiin vuonna 1911.

20090730_cartier_560x375

Sittemmin sarjan Cartier kellot, jotka rullattu punaisella matolla otti maailman myrskyn. Merkit kuten Tonneau (1906), Tortue (1912) ja Tank (1910) oli niin hieno todistuksia nerokkuus Louis Cartier. Kuluessa ei ole aikaa, kellojen yrityksen oli kunnioitettiin kaikkialla maailmassa. Omistaminen tahansa kellot tämän yrityksen tuli kysymys tilasta. Oli jopa aikoja, jolloin ihmiset käyttävät vannovat tuotteiden laatua. Jokainen yksittäinen henkilö riippumatta hänen asemansa himoitun rannekellon. Koska ylellisyyttä ei ole helppo edullinen, tuotemerkkejä rajoittuivat vain eliittiluokka.

Vielä nykyäänkin, kun joku ostaa Cartier kellot, että henkilö tuntuu yhdistävän klubi eliittiin. Sekoitustuotteilla tyyliin, mekanismi ja intohimo ovat forte perustaja. Muutokset toivat malleja kelloja luonut tällaisen sirinä keskuudessa, että he käytetty odottaa innokkaasti, mitä seuraava asia tulee ulos vati nero. Se oli luovuutta ja hohto perustajan, että maailma tuli katsomaan suorakaiteen dial ensimmäistä kertaa. Kanssa tyylikäs soittaa ja huipputeknologian, kellojen tuli villitys kumpi maassa ne on viety.

Brands kuten Santos, Tank, Baignoire, Ballon Bleu, ja Caliber kaikilla oli jotain ainutlaatuista. Muoto nämä kellot antoi heille identiteettiä. Ei ollut tarvetta pitää niitä kädessä selvittää, mitkä perhe he kuuluvat. Vain katsomalla niitä muutaman metrin riitti tunnistaa ne. Muiden kellojen yritys on luonut olivat perintö tunnettuja tuotemerkkejä.

Uusimmat kappaleet liittyneet bandwagon ovat Ronde sarjan miesten ja Pasha -sarjan naisille. Upeita kappaleita ovat täydellinen yhdistelmä käsityötaitoa ja kauneus. Tarkkuus bar on myös nostettu korkeammalle. Lisäksi on enemmän vaihtoehtoja poimia pyöreä ja neliö dial. Joitakin kappaleita jopa eri muotoja ja malleja antaa toinen syy ostaa Cartier kellot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>