Merkitys kuntoiluun naisille

Treenata kuntosalilla on kulkenut pitkän tavoin olemasta kaikki miehiä toiminnan jotain naisia ​​kannustetaan osallistumaan. Meidän yhä terveyttä ja kuva tajuissaan yhteiskunta asettaa paineita kaikkien parantamaan physiques, iästä tai sukupuolesta. Vaikka kuntosaleja nykyään voidaan käyttää molempia sukupuolia, on todettava, että fitness vaatimukset naiset ovat erilaisia ​​kuin miesten. Kun taas miehet yleensä keskittyä rakentamaan lihasmassaa, naisen tulisi keskittyä parantamaan lihaskuntoa, laihdutus ja voimaharjoittelua. Monet harjoitukset suunniteltu yksinomaan naisille keskittyä vatsan lihaksia ja lihakset yläselän.

fitness-training01Seuraavassa on viisi syytä, miksi naisten pitäisi omaksua kuntosali elämän ja aloittaa työskentelyn vahvistamaan kehoaan:

Fyysisesti terve keho, vahvat lihakset tekevät arjen askareissa paljon helpompaa. Monet naiset ovat hämmästynyt siitä, kuinka paljon helpompaa on nostaa kuorma pyykin tai pussillinen päivittäistavaroiden kun he ovat tehneet muutaman viikon voimaharjoittelua. Paitsi että säännöllinen kuntosali liikuntaa parantaa naisen vahvuus peräti 30-50 prosenttia, se myös vähentää huomattavasti riskiä lihasjännitystä tai selkävamman hänen jokapäiväisessä elämässä.

Naiset ovat usein tyytymättömiä nykyinen paino ja etsivät aina karistanut muutamia puntia. Säännöllisen harjoituksen kuntosalilla vain kaksi tai kolme kertaa viikossa näyttää näkyviä tuloksia jälkeen vain kaksi kuukautta; et ole vain menettää 3.5 lbs rasvaa, mutta voit myös jälleen kaksi kiloa kiinteää lihas. Lisäksi monet lihaksen rakennuksen harjoitukset voi nopeuttaa kehon luonnollista aineenvaihduntaa korko, joten voit polttaa kaloreita nopeammin kuin koskaan ennen.

Monet naiset ovat osteoporoosin kuin ne ikääntyessään. Säännöllinen voimaharjoittelun kuntosalilla voi merkittävästi vähentää tätä riskiä, ​​koska se vahvistaa luita ja lisää mineraalitiheys on selkärankaa.

Monet naiset luottaa vain laihduttaminen alentaa kolesterolia ja parantaa verenpaine, valitettavasti laihduttaminen onnistuu vain, jos yhdistetään säännöllinen liikunta. Sydän liikuntaa yhdistettynä voimaharjoittelun voi mennä pitkä matka vähentää painoa ja torjua riskiä sydänsairauksiin ja diabetekseen.

Naiset, jotka tasaisen kunto-ohjelma niiden paikalliset kuntosali eivät ole vain terveempiä, mutta myös onnellisempi ja varmempi kuin hyvin. Terve, fyysisesti sovi elin vailla normaalia kipuja ja särkyjä pelaa valtava osa säilyttää positiivinen asenne ja aurinkoinen disposition.

Tietenkään kaikki eivät voi käyttää useita viikoittain istuntoja salilla pysyä kunnossa. Naiset, jotka eivät yksinkertaisesti ole aikaa tai mahdollisuutta treenata kuntosalilla joka päivä pitäisi käydä päivittäin kävely harjoituksia pysyä kunnossa. Liikkeellelähtöä hidas, sanovat 10-15 minuuttia joka päivä pitäisi tepsiä ensikertalaisia. Venyttely on oltava ennen harjoittamasta minkäänlaista liikuntaa; ei taipumista teidän nivelet ja lihakset ennen harjoitus on vain pyytää ongelmia. Naiset, jotka jo kärsivät nivelkivut ja luuston sairaus pitäisi harkita tekee niiden liikuntaa altaan sijaan. Uinti voi olla hyvä tapa pysyä kunnossa ilman liian paljon stressiä luissa tai nivelissä.

Muista aina pysyä sammutettua koko treenin; juoda paljon vettä kuivumisen estämiseksi ja kouristelua. Lastaus ylös hiilihydraatteja ennen harjoituksen voi antaa teille, että vauhtia ylimääräistä energiaa sinun täytyy todella käyttää itse.

Olitpa löytää aikaa mennä kuntosalille joka viikko tai treenata yksin kotona, säännöllinen liikunta on tärkeää naisille kaikenikäisille. Ei vain se jättää etsit ja tunne paremmin, säännöllinen liikunta voivat auttaa estämään monia lääketieteellisiä ongelmia, jotka vaivaavat monet naiset, koska ne ikääntyessään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>