Oikea paikka timantti korvakoruja teidän vaatekaappi

Timantti nastat ovat yksinkertaisin timanttikorujen saatavilla verkossa koruja portaaleja. Ne eivät ole aina halvin, mutta ainoa vaihtelua, joka on havaittu timantti korvakoruja timantti ja asetus. Jotkut saattavat nähdä tämän vaihtoehdon yksinkertainen tarkoitettu suunnittelussa-haastoi. Mutta meillä on salainen, että toiset näyttävät luiskahtanut. Timantti korvakoruja on luontainen ”luokka”, joka tekee niistä näyttävät kiehtovan paljon vaatteita teidän vaatekaappi. Katsotaanpa, miten:

Nov-Jewelry_diamond_studs

muodollista:

Voit käyttää niitä toimistossa formals että pukeudut toimistoon joka päivä, ja ne lisäävät, että erityistä väriä luokan yksinkertaisuus. Onko teillä ylimääräisen kokouksen, konferenssin tai esityksen toimistossa? Nämä timantti korvakorut eivät ole näyttävä eivätkä häiritseviä. Voit käyttää niitä ja olla varma, että teidän pukea on tarkoitus vaikuttaa. Jotkut Dangles näyttää liian rento kun on loistava timantti vanteet, jotka näyttävät liian paljon, jos toiset kiinni konservatiivinen ilme. Mutta, nastat eivät koskaan mene pieleen.

rento:

Kun olet ostamassa timantti korvakorut verkossa, useimmat tytöt täytyy ajatella, ”Mikä mekko ne vastaavat? Jokainen nainen tarvitsee tietää mekko yhdistellä timantti korvakorut. Muuten se voi olla kallis virhe. Mutta kun ostat niitä, he näyttävät hyvin jokaisen mekko. Olitpa yllään musta t-paita, jossa farkut tai lila mekko, ne näyttävät upeilta. timantti korvakoruja ovat tämän vain korun, joka toimii 100% joka kerta. He näyttää hyvältä joka kerta. Kun ostat timantti koruja verkossa, nastat ovat täydellinen valinta henkilökohtaiseen kulumista ja lahjoja myös.

Sinun täytyy myöntää, se ei ole paras valinta cocktail mekko tuotemerkin lanseerauksesta tai sari häät. Mutta voit tehdä sen toimimaan useimpien muissa yhteyksissä moitteetta. Pasianssi joka loistaa keskellä tämän korujen on enemmän loistoa ja voimanpesä ilme kuin 10 dangles yhdistettynä.

Se on hienovarainen vähättelyä. Se ei ole huomion keskipisteenä. Se on hienovarainen osa kokonaisvaltaista ilmeen. Se on sulava. Se on häikäisevä ja lumoava. Se on kallista ja kannattavaa ilman huutaa liian kovaa. Joten, oikeutetun paikkansa näiden timantti nastat on aivan keskellä säännöllisesti formals ja Casuals koska ne ovat täydellinen valinta useimmissa tapauksissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>